Terlingerhoeve Noorbeek

In het zuidelijkste puntje van het heuvelachtige Limburg ligt de karakteristieke “Terlingerhoeve”. Het is een authentieke carré-boerderij met binnenplaats en dateert uit 1852. De boerderij – die al 3 generaties lang wordt beheerd door de familie Wouters – was meer dan 100 jaar lang een gemengd landbouwbedrijf met melkkoeien, varkens en akkerbouw. Sinds enkele jaren doet het gebouw dienst als vakantiecomplex, maar in het weiland achter de boerderij staat een mooie potstal waar nog op kleine schaal de landbouw wordt bedreven. We gaan hier vanaf 25 September een weekje vakantie houden.

Een gedachte over “Terlingerhoeve Noorbeek”

  1. hoi broers,
    Is het al bijna zover? Hopeliujk zomert het nog een beetje na in jullie vakantieweek.
    Hier, onder de rook van Amsterdam (nou, veel zware industrie is hier natuurlijk niet, het lijkt soms net een stukje stil Rotterdam), gaat alles z’n gangetje. Wouter was in de Big Apple en is nu weer aan het werk.

    Groets
    Rudolfo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *