Zaterdag 26 september

Gisteren zijn we vertrokken vanuit Rotterdam naar Noorbeek Limburg. Alvorens we naar onze vakantie bestemming gingen hebben we bij brasserie ‘De Kroon’ in Gulpen wat genuttigd. Vandaag zijn we naar Slenaken gereden voor een wandeling te maken door het geuldal, waar de schaapskudde van Ger Lardinois uit Epen aan het grazen was.

Hierna hebben we lekker ijs gegeten bij ijsboerderij ‘De Helanahoeve’ Slenaken.

Meer foto’s volgen.

Een gedachte over “Zaterdag 26 september”

  1. Hoi Schapenstalkers!
    Heb je de camera schuin gehouden of stonden die wolbalen scheef? En die Lardinois: is dat familie van de voormalig minister van Landbouw. Volgens Wim Kan had deze man kouwe kak maar dat was goed voor het land.
    Groeten van
    Rudolf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *