Vrijdag 6 juli

Vanmorgen om 9.00 uur vertrokken vanuit Rotterdam richting Den Helder waar we om 11.00 uur de boot naar Texel hadden. Wat een honden weer op het eiland, regen, regen en regen. Dan de lunch, een uitsmijter ham, bij strantpaal 17 aan de noordzee kust. Maar na regen komt zonneschijn. Nu een heerlijk zonnetje en 19 graden.

Hier ons stekje op Texel.

2 gedachtes over “Vrijdag 6 juli”

  1. Hahahaha, daar trapte ik dus in: ik dacht even dat er veel honden waren (alweer).
    Veel plezier daar op dat natte eiland
    Groeten
    Jos

  2. Hoi broers,Dat was toch zeker wel zeehondenweer? Vandaag ziet het er nog vriendelijk uit buiten. Wij trappen zo af naar Horst. Gisteren was zomerfeest bij Sandra. Veel plezier op het eiland en tot ziensRuud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *